Om JH Container

JH Container har hovedbase i 3540 Lynge, hvorfor vi dækker Nordsjælland og det Københavnske i en radius på omkring 50 kilometer fra Lynge. JH Container ejes og drives til dagligt af Jesper Henriksen som er 2. generation af en succesfuld vognmandsfamilie. Derfor bygger virksomheden på stor erfaring og grundlæggende værdier fra mange års virke.

Hos JH Container står vi altid klar til at hjælpe både private og erhverv med både rådgivning og udførelse af enhver opgave. Vores serviceydelser følger altid den gældende markedspris, også når det kommer til kvantumrabatter for større kunder.Kunderne er altid i fokus

Hos JH Container har vi altid fokus på dig og dine behov, og vi vægter god service over alt. Vores medarbejdere er veluddannede med flere års erfaring, og står derfor altid klar til at rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde den løsning, der passer bedst til dit projekt. Også derfor er du altid velkommen til at kontakte os uanset projektets størrelse eller omfang.

Har du akut brug for en container, eller mangler du grus og sten til din nye terrasse, kan du også altid ringe til os – vi ved, at behovet for vores serviceydelser kan opstå inden for kort tid, og vi bestræber os derfor altid på at hjælpe dig i mål, hurtigst muligt.


 
Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 44 66 00 22   

Udlejning til både private og erhverv

Vi har mange forskellige kunder hos JH Container og vi hjælper dagligt både privatpersoner og virksomheder, med stort som småt. Det betyder derfor også, at du ikke skal tøve med at kontakte os, selvom du blot har brug for en affaldscontainer eller en kranbil til et mindre haveprojekt.

Er du eksempelvis i gang med at rydde ud i et dødsbo, og mangler du en container til at fragte møbler og affald, finder vi den rette container til dig, leveret til døren.

Er du modsat erhvervsdrivende, og har du brug for en kranbil til flytning af materialer under et stort byggeprojekt, står vi også klar til at hjælpe med dette.

Vælger du at indgå i et samarbejde med os, får du en stabil og tillidsfuld samarbejdspartner, der vægter service og tilfredshed over alt. Samtidig får du en samarbejdspartner som altid er villig til at gå en ekstra mil, for at kunderne er tilfredse med vores serviceydelser.Miljøvenlighed og sikkerhed

Hos JH Container tager vi ansvar for miljøet, og vores affaldshåndtering og bortskaffelse udføres altid miljøvenligt. Derfor justerer vi også løbende vores miljøpolitik, så du trygt kan overlade dit affald til os, uden at skulle bekymre dig om, hvilket aftryk det sætter på kloden.

Ligesom vi vægter miljøvenlighed højt, har vi også et stort fokus på sikkerhed. Vores medarbejdere er uddannede i sikker håndtering af både containere, lastbiler med kran/grab og materiel, og derfor skaber vi altid trygge og sikre rammer omkring dit projekt.
 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til affaldshåndtering, mangler du grus og sten, eller skal du leje en container i København? Uanset hvad, du har brug for hjælp til, står vi altid klar med et uforpligtende tilbud. 
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 44 66 00 22

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 4466 0022