Kran/Grab til alle slags opgaver

Leje af lastbil med kran/grab i København og nordsjælland

Har du brug for en lastbil med kran eller grab i København og omegn? Hos HJ Container er ingen opgaver for store eller for små – heller ikke når det kommer til kørsel med kranbiler eller lastbiler med grab.

Vores sortiment består af flere forskellige lastbiler med grab og kranbiler, hvorfor vi kan klare enhver opgave, uanset om du som privatperson skal bruge hjælp til opgravning af et træ, eller du som virksomhed er i gang med et større byggeprojekt. 

Professionel kørsel af kran og grab lastbiler

Har du brug for effektiv levering af skærver eller grus til dit byggeprojekt? Eller ønsker du at flytte på eller bortskaffe brokker, stenmaterialer eller haveaffald? Der kan være mange årsager til at leje en grab/kran lastbil, og du vil i langt de fleste tilfælde opleve, at en kranbil eller lastbil med grab effektiviserer hele arbejdsprocessen, så du hurtigt og problemfrit kan komme videre med arbejdet.

En kran eller grab lastbil kræver dog professionel og sikker håndtering. Hos JH Container har vi flere års erfaring indenfor kran- grabkørsel, og god service og professionel håndtering kommer altid i første række. Vores professionelle og dygtige medarbejdere er vant til at udføre kran og grab opgaver, og bestræber sig altid på at give dig det bedste resultat.
 
Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 44 66 00 22  
 

 

Kontakt os for tilbud på en lastbil med kran/grab

Hos JH Container hjælper vi både private og erhverv med udlejning og håndtering af lastbiler med kran/eller grab. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os for et godt tilbud.

Har du akut brug for hjælp til en opgave der kræver lastbil med kran eller grab, vil vi også altid bestræbe os på at hjælpe dig hurtigst muligt. Vi udlejer også containere i mange forskellige størrelser, samt affaldscontainere.

Er du i gang med et større byggeprojekt, tilbyder vi derfor en komplet løsning, så du kan nå i mål, hurtigt og problemfrit.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 44 66 00 22

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 4466 0022