Grus & sten til afhentning eller levering

Grus og sten til afhentning eller levering i nordsjælland

Mangler du grus og/eller sten til dit næste projekt? Måske du er i gang med et renoveringsprojekt, hvor indkørslen mangler grus og sten? Eller måske du er i gang med et større byggeprojekt?

Hos JH Container har vi grus & sten til dit næste projekt, uanset størrelse og omgang. Du kan enten vælge afhentning ved vores hovedbase på Nøglegårdsvej 11 3540 Lynge, eller levering til København og omegn. Ved interesse eller bestilling kan du ringe til os på telefon +45 44 66 00 22


 

Grus og sten til indkørsel og stisystemer

Rigtig mange udendørsprojekter kræver grus og sten, herunder både indkørsler og stisystemer. Det skyldes først og fremmest at grus og sten er forholdsvis billige materialer, samt at de skaber et slidstærkt underlag, som samtidig er udjævnende. Grus og sten er specielt populære materialer til indkørslen, da underlaget skaber en stabil bund, hvorpå der sagtens kan køre biler og andre køretøjer.

Derudover er det populært at anlægge små stisystemer i den private have og i parker og større anliggende, og her er grus, sten eller en blanding også blandt de foretrukne materialer.

En af de største fordele ved at benytte grus og sten er, at det er nemt at vedligeholde, og i modsætning til fliser og græsarealer, kræver et grusareal ikke andet end en rive i ny og næ, så underlaget igen bliver jævnt fordelt i din indkørsel eller i dit stisystem.

 
Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 44 66 00 22  
 

 

Levering til både private og erhverv

Vores grus og sten kan leveres i alle mængder, og kan derfor både bruges i dit private haveprojekt, samt i forbindelse med et større byggeprojekt. Vi leverer gerne direkte til København og omegn i lastbil, men du er også velkommen til at komme forbi hovedkontoret i Lynge og afhente materialerne på egen hånd. Uanset dine ønsker og behov, er du altid velkommen til at kontakte os – så kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning.

Vi tilbyder desuden en lang række andre serviceydelser, herunder leje af containere og affaldscontainere, bortskaffelse af affald og leje af kran/grab lastbil med eller uden chauffør. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi vægter kundetilfredshed og service højt.

For os er intet projekt for stort eller for småt, og er du på udkig efter grus og sten, eller skal du bruge en hjælpende hånd andre serviceydelser, skal du ikke tøve med at kontakte os.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
 
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 44 66 00 22

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 4466 0022