Leje af container til byggeaffald eller renovering

Leje af container i København og nordsjælland?

Hos JH Container har vi et stort udvalg af udlejningscontainere til både private og erhverv. Vores containere fås tilmed både i åbne og lukkede udgaver, og er derfor brugbare til ethvert formål - herunder både transport af haveaffald og byggeaffald.

Du har samtidig mulighed for at leje lige netop det antal containere du har brug for, og du bestemmer, hvor længe du ønsker at leje containeren.

Vi er specialister, når det kommer til containerkørsel, og ønsker du at leje en container i København, eller i området nær, hjælper vi naturligvis også med kørsel til og fra destinationen.
 

Containere til både privat og erhverv

Hos JH Container har vi mange forskellige kunder, og vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal bruge en container til privat opbevaring, haveaffald eller oprydning efter et byggeprojekt. Som privatperson kan der opstå situationer, hvor en container kan være behjælpelig, eller hvor der er brug for ekstra opbevaringsplads. Det samme gælder erhverv, hvor virksomheder ofte lejer vores containere i forbindelse med oprydning af byggepladser eller som affaldscontainere, ved flytning eller renovering.


Åbne og lukkede containere

Blandt vores udlejningscontainere finder du både åbne og lukkede containere, og hvilken du skal vælge, afhænger blandt andet af, hvad containeren skal bruges til, samt årstid og vejrforhold.

Med en lukket container undgår du, at andre smider affald heri, og en lukket container er samtidig en fordel, hvis det regner eller er dårligt vejr.

En åben container er omvendt let tilgængelig, og er du i gang med et større byggeprojekt, er det nemmere at fylde af og på den åbne container. Derudover er det nemmere at bortskaffe affaldet.

Er du i tvivl om hvorvidt dit projekt kræver en åben eller lukket trailer, står vi altid klar med professionel rådgivning.Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 44 66 00 22  


 

Bor du i København kan du blandt andet leje vores containere til:

  • Oprydning efter dødsbo eller flytning
  • Haveaffald
  • Byggeaffald
  • Brændbart affald

Uanset dine behov, har vi en container der passer til dig. Vores containere kommer i flere forskellige størrelser, så du kan finde den helt rette til formålet. Er du i tvivl om, hvilken container der vil passe til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os - så kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning til dig. 

Altid god service hos JH Container

Hos JH Container kan du leje en kvalitetscontainer i København. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi går aldrig på kompromis med god service. Har du akut brug for en container, vil vi altid bestræbe os på at levere den til dig indenfor kort tid.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dig, og vejlede dig i både størrelse og type.

Foruden containerudlejning også hjælpe til med kran/grab, ligesom vi også kan levere grus og sten til dine byggeprojekter.

Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 44 66 00 22

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 4466 0022