Affaldscontainer til alle slags affald

Leje af affaldscontainer i København og nordsjælland

Har du brug for en affaldscontainer i København og omegn? Hos JH Container udlejer vi affaldscontainere til både private og erhverv. Vi har affaldscontainere i mange typer og størrelser, og derfor er intet projekt for småt, og intet for stort.

Vi hjælper også gerne med ansvarlig affaldshåndtering, og står altid klar til at varetage bortskaffelse og afhentning af alt slags affald, herunder byggeaffald, kontor- og industriaffald, haveaffald og forurenet affald.


Affaldscontainere til haveaffald og byggeaffald

Er du gang med et større haveprojekt, vil du måske få brug for en affaldscontainer til eksempelvis bortskaffelse af træer, græs, bede og buske. En affaldscontainer vil gøre dit haveprojekt mere overskueligt og samtidig spare dig for mange ture til og fra genbrugspladsen.

En affaldscontainer vil samtidig være en stor hjælp for dig, der er i gang med et byggeprojekt - og dette uanset om du er i fuld gang med en renovering af børneværelset i det private hjem, eller du er en professionel håndværker, der mangler opmagasinering og håndtering af en større mængde byggeaffald. Har du brug for en lastbil med kran eller grab til levering/flytning af affald eller materialer, står vi også klar til at varetage denne opgave.

Hos JH Container har vi containere i flere størrelser og typer, så du kan finde netop den, der passer til dit behov, uanset lasten. Vi er blot en opringning væk og leverer gerne, hvis du ønsker leje af affandsontainer i København og omegn.

Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 44 66 00 22  

 

Ansvarlig bortskaffelse af affald og jord

Hos JH Container har vi en miljørigtig og ansvarlig tilgang til affaldshåndtering, og du kan derfor roligt overlade bortskaffelsen af dit affald til os. Vi bestræber os på at skabe mindst muligt forurening, og derfor finjusterer vi løbende vores miljømålsætning.


Miljømålsætning hos JH Container:

- Overholde myndighedskrav og lovgivning på miljøområdet
- Uddanne medarbejdere inden for miljøområdet
- Altid holde vores procedurer, processer, instruktioner og rutiner løbende opdateret
- Intensivere miljøindsatsen og reducere ressourceforbruget
- Inddragelse af miljøspørgsmål ved større investeringer
Du kan derfor roligt overlade alt slags affald, herunder også forurenende affald, til os - vi sørger for ansvarlig og miljørigtig bortskaffelse.


Leje af affaldscontainere til både private og erhverv

Hos JH Container står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan finde den rette affaldscontainer til netop dit projekt. Vi vægter fleksibiliteten højt, og vores udlejningspriser er altid konkurrencedygtige.

Ydermere hjælper vi dig i mål med dit affaldsprojekt og sørger for miljørigtig bortskaffelse. Vi har altid tid til at hjælpe dig videre i dit arbejde, og vil løbende være dine sparringspartnere, hvis du skulle få brug for spørgsmål til størrelser og type affaldscontainer, planlægning eller affaldshåndtering.

Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 44 66 00 22

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 4466 0022